Reservatie zonnebanken Webshop


Sauna- en wellnesscomplex

 

Wat bieden wij u aan?

Binnenzwembad, binnenjacuzzi, douche, sauna, stoomcabine, infraroodcabine, badlinnen, slippers, water en fruit,…                     Wij beschikken over verschillende arrangementen.

 

Basis-arrangement:                                                                                                      

Het privé afhuren van het sauna- en wellnesscomplex. Dit voor 2 personen gedurende 2 uren met voorziening van vers fruit, water, badlinnen en slippers.

100 euro voor 2 personen

 

·         Magic Moment-arrangement:

Het privé afhuren van het sauna- en wellnesscomplex. Dit voor 2 personen gedurende 2 uren met voorziening van een bord verse hapjes met gekoelde fles cava,  badlinnen en slippers.

149 euro voor 2 personen

 

·         Pure Time-arrangement:

Het privé afhuren van het sauna- en wellnesscomplex. Dit gedurende 3 uren met voorziening van badlinnen, slippers en een uitgebreid ontbijt met champagne bestaande uit ontbijtkoeken, stokbrood, zoet beleg, fijne vleeswaren, vers fruit en koffie of thee.

175 euro voor 2 personen / 250 euro voor 4 personen

 

·         Pure Relax-arrangement:

Het privé afhuren van het sauna- en wellnesscomplex. Dit voor 2 personen gedurende 2 uren met voorziening van vers fruit, water, badlinnen en slippers.

Na de sauna nemen wij u mee voor relaxerende massage en uitgebreide gelaatsverzorging. Vervolgens bieden wij u een koude vlees- en visschotel aan met brood en aangepaste wijn. Ten slotte sluiten we af met koffie of thee.

250 euro voor 2 personen

 

·         Extra’s:

Het huren van één uur extra sauna: 30 euro

Eén persoon extra   + 12 jaar: 20 euro

                                         - 12 jaar: 10 euro